Tragedie fără margini! Avea toată viața înainte! Un copil de 9 ani a fost decapitat într-un accident

Tragedie fără margini! Avea toată viața înainte! Un copil de 9 ani a fost decapitat într-un accident cumplit. foto

O nouă tragedie pe șosele! Un copil de 9 ani a fost decapitat într-un accident petrecut în județul Arad.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

Oferta de nerefuzat:Mara International Tour-Antalya 2019, AVION din Baia Mare

Fratele său a fost transportat la spital, cu traumatism de coloană. Ei se aflau împreună cu părinții într-o mașină care a fost implicată într-un accident cu un TIR.

De data aceasta, s-a întâmplat pe Drumul Județean 792A din județul Arad, la ieșire din Beliu spre Bocsig. Accidentul rutier s-a petrecut sâmbătă după-masă, în jurul orei 17.00. Au fost implicate un autotren și un autoturism în care se aflau patru persoane: doi copii de 9 și 12 ani și părinții lor de 29, respectiv 34 de ani. Se pare că familia din mașină este din județul Bihor.

„La fața locului s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare de la Garda Ineu, o autospecială SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Arad. Mama, tatăl și copilul de 12 ani sunt conștienți și li se acordă îngrijiri medicale, însă copilul de 9 ani încarcerat a fost extras și declarat decedat” – a precizat Călin Domșa, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad. Se pare că, în urma impactului dintre TIR și mașină, copilul a fost decapitat.

Sursa: aradon.ro

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*