TRAGEDIE în Ferneziu: Trei vieţi au fost curmate în urma unui accident rutier. Alte opt persoane, dintre care trei copii, au ajuns cu răni grave la spital.FOTO

Pedala de acceleraţie călcată prea tare, o clipă de neatenţie sau orice alt gest de natură a perturba atenţia unui şofer sunt motive suficiente pentru a transforma o călătorie într-o tragedie. Trei vieţi au fost ieri curmate în urma unui accident rutier. Alte opt persoane, dintre care trei copii, au ajuns cu răni grave la spital.

Ieri, în jurul orei 12.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident grav de circulaţie produs pe raza municipiului. Verificările efectuate au relevat că un băimărean de 33 de ani care conducea un autoturism dinspre strada 8 Martie înspre strada Lunci, într-o curbă uşoară de pe strada Barajului a derapat, a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune laterală cu partea din față a unui autoturism condus regulamentar din sens opus de către un băimărean de 27 de ani.

Impactul a fost fatal pentru trei pasageri de 20, 41 şi 42 de ani, din autoturismul care a pătruns pe contrasens. Datorită leziunilor suferite aceştia şi-au pierdut viaţa. Conducătorii auto şi alţi şase pasageri din cele două autoturisme au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

Şoferul din maşina acroşată a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se afla sub influenţa alcoolului.

Traficul pe strada Barajului a fost restricționat pe un sens aproximativ 120 de minute. Poliţiştii continuă cercetările.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*