Tragedie în fotbal – un băiat de 9 ani a murit lovit de fulger!

Fotbalul din Marea Britanie este în stare de șoc – Jordan Banks, un băiat de 9 ani, a murit după ce fulgerul l-a lovit în timp ce juca fotbal. El evolua la echipa FC Blackpool, din orașul său natal.

„Ieri, lumile noastre s-au oprit. Am pierdut cea mai strălucitoare stea, frumosul nostru băiat Jordan. Râsul lui, zâmbetul ăla contagios și buclele lui aurii erau ale noastre. Afectuos, atent, generos. Dragostea noastră e nesfârșită. Noapte bună, frumușelule”, se poate citi în declarația familiei îndurerate a băiatului.

Blackpool FC a transmis un mesaj pe rețelele de socializare: „Întreaga familie Blackpool este devastată să audă această veste și transmitem condoleanțe familiei și prietenilor”, se arată pe contul de Twitter al clubului.

Cea mai emblematică clădire a orașului, Turnul Blackpool, a luminat o inimă uriașă în roșu în semn de omagiu pentru culorile orașului Liverpool,o echipă al căreia micuțul a fost un adept. Clubul de pe Anfield s-a alăturat condoleanțelor care arată sprijinul său pentru familie prin intermediul rețelelor sociale. „Gândurile tuturor celor de la Liverpool sunt alături de familia și prietenii lui Jordan Banks”,se arată în declarație pe contul său de Twitter.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*