Tragedie în prima zi a anului! Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite grav într-un accident teribil

Tragedie în prima zi a anului! Un bărbat, iar alte cinci persoane sunt rănitea murit într-un accident teribil

Un bărbat a murit, iar alte cinci persoane sunt rănite, în urma unui accident produs, luni, pe DN 11, în judeţul Covasna, după ce un şofer a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu maşina care circula din sensul opus, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Covasna, agent principal Nicoleta Tolovaj-Marin, a declarat că în accident au fost rănite cinci persoane, iar un bărbat a decedat.
”Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN11 la ieşire din localitatea Ozun spre Sântionlunca, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Accidentul s-a produs din cauza unui autoturism care efectua o depăşire în urma căreia s-a ciocnit cu cel care circula din sens opus. Mai multe echipaje medicale au ajuns la faţa locului şi îi transportă pe răniţi la spital”, a spus Nicoleta Tolovaj-Marin.

De asemenea, Centrul Infotrafic a informat că din cauza coliziunii frontale între clee două maşini, circulaţia pe DN11 Braşov – Târgu Secuiesc este oprită pe ambele sensuri la ieşirea din localitatea Ozun către Sântionlunca.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*