Tragedie la Tabla Buţii. Un tânăr de numai 16 ani a murit strivit de maşina pe care o conducea

În noaptea de joi spre vineri (5/6 august a.c.), în jurul orei 1.00, polițiștii Secției rurale nr.11 Drajna au fost alertaţi că la Tabla Buţii, pe drumul forestier care face legătura cu Ceraşu, se află un autoturism răsturnat.
„La volanul autoturismului – precizează reprezentanţii poliţiei prahovene într-un comunicat – se afla un tânăr în vârstă de 16 ani, care era împreună cu un pasager tot de 16 ani, ambii din comuna Cerașu, care se întorceau de la monumentul Eroilor de la Tabla Buții.
Conducătorul autoturismului a fost prins sub auto şi, din păcate, a fost declarat decedat la fața locului, iar pasagerul a fost transportat la spital.
Politiștii efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”. Potrivit unor surse judiciare, tânărul ar fi participat la o cursă off-road, iar maşina ar fi fost luată fără ştirea părinţilor victimei.
De asemenea, ieri dimineaţă urma să se stabilească dacă, în afară de săvârşirea infracţiunilor din culpă şi vătămare corporală din culpă, cercetările vor avea ca obiect şi conducerea pe drumurile publice fără permis.
Acest din urmă aspect se analizează în contextul în care respectivul drum este unul forestier, şi nu public, iar autoturismul ar fi putut fi condus, până în zona accidentului, de către o altă persoană.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*