Transferul arădeanului Man de la FCSB la Parma e printre cele mai scumpe din Europa în această iarnă

Odată cu transferul la AC Parma pentru 11 milioane de euro, plus două din bonusuri, arădeanul Dennis Man a bătut un record în fotbalul românesc. Atacantul de 22 de ani crescut de Atletico și lansat în fotbalul mare de UTA a devenit cel mai scump fotbalist plecat vreodată din Liga 1 în străinătate. Dar, Man, care a strâns deja 58 de minute în Serie A, în tricoul parmegianilor (locul 19, penultimul, după 22 de etape), a prins și Topul 10 mondial dacă ne raportăm la  valoarea transferului.

Clasamentul e condus de noii fotbaliști ai lui West Ham, Benrahma și Haller, care au venit pentru 23,1 de la Brentford, respectiv 22,5, de la Ajax, dar și de Diallo, care a plecat de la Atalanta la Manchester United pentru 22 de milioane de euro. În Top 10, Dennis Man este pe poziția a 8-a, deasupra lui Milik (Napoli / Marseille) şi a lui Frimpong (Celtic / B. Leverkusen),

Vă reamintim că și UTA se alege cu 1,2 milioane de euro de pe urma transferului lui Man, dar banii se vor împărți în mod egal cu Atletico Arad, clubul formator al fotbalistului.

0
0

Articolul Transferul arădeanului Man de la FCSB la Parma e printre cele mai scumpe din Europa în această iarnă apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*