Transferul lui Torje a intrat din nou in impas. Opria: „Nu ne intelegem cu rusii, dar o rezolvam!”

UPDATE 21:44 Transferul lui Gabi Torje la Dinamo s-a complicat din nou. De aceasta data, cei de la Akhmat Groznii nu sunt de acord. Karabukspor a trimis documentele prin care-l declara liber pe Torje, dar oficialii de la Akhmat – club de care apartine jucatorul – sustine ca mai intari ei ar trebuie sa-l religitimeze. Cristea Opria – impresarul lui Torje – sustine insa ca jucatorul poate fi legitimat la Dinamo si fara sa treaca din nou pe la Groznii.

Tot aici suntem (n.r. la hotelul RIN). Mai asteptam niste hartii. Regulamentele, cum le inteleg, nu stiu, dar e mai complicat. Am primit hartia de la Karabuk, ca e liber din 23 ianuarie si poate sa se legitimeze. Acum, trebuie sa primim acordul de la rusi. Rusii neintelegand ca el poate sa vina la Dinamo, sa se legitimeze fara acordul lor. Ca sa-l ia inapoi, trebuie sa-l legitimeze din nou, sa faca ei contract de imprumut catre Dinamo, care e alta tevatura. Acum ne chinuim sa-i facem sa inteleaga ca, de fapt, poate sa se legitimeze fara probleme.

(n.r. intrebat daca cer bani) Nu, nu cer. Ei zic ca trebuie sa faca ei contract nou la ei si dupa sa vina sa-l dea ei. E o intreaga tevatura”, a declarat Cristea Opria la Telekom Sport.

UPDATE 20:00. Au venit actele de la Karabukspor, iar Gabi Torje va deveni jucatorul lui Dinamo in aproximativ o ora!

Rasturnare de situatie in cazul transferului Gabi Torje. Din informatiile Telekom Sport, se pare ca mijlocasul de 28 de ani va ajunge la Dinamo!

Cristea Opria – impresarul sau – a reusit sa-i rezolve situatia la Karabukspor, club care urmeaza sa trimita cartea verde. De altfel, Cristea Opria se afla acum la hotelul RIN, unde negociaza cu Ionut Negoita transferul lui Gabi Torje la Dinamo.

Torje mai are de recuperat o suma importanta de la gruparea turca si a plecat de la club fara acordul conducerii. Acesta isi dorea sa semneze cat mai rapid contractul cu Dinamo, pentru a putea intra in programul normal de pregatire al echipei si i-a asigurat pe ros-albi ca va suporta orice eventuală sanctiune primita din parte forurilor internationale.

The post Transferul lui Torje a intrat din nou in impas. Opria: „Nu ne intelegem cu rusii, dar o rezolvam!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*