Trap şi galop „online”

Duminică, 13 septembrie 2020, începând cu ora 10:10, va avea loc un nou eveniment hipic important pe Hipodromul Ploieşti, Premiul Cailor de 2 Ani, cursă inclusă într-un program atractiv, cu cinci curse de trap şi o cursă de galop în “desfăşurător”.
Evenimentul „Wathba Stallions Cup 2” va consta într-o cursă de galop pentru Pur Sânge Arab – pe distanţa de 1800 m cursa fiind sponsorizată de HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing Festival şi organizată de Federația Hipică Română și Asociația Română a Calului Arab de Curse în parteneriat cu C.S.M. Ploieşti.
7-hipodrom-foto-afisDin păcate, accesul spectatorilor la evenimentele de acest gen (mai mult sau mai puţin din categoria “sportive”) este, în continuare, interzis de autorităţi, care au lăsat sportul pe post de … Cenuşăreasă, să “moară” încet, dar sigur, în anonimat şi restricţii de tot felul.
Datorită eforturilor făcute de către CSM Ploieşti şi sponsorul principal al reuniunii, Fortuna, cele 5 curse de trap şi cea de galop din program le puteţi viziona live pe www.youtube.com, începând cu orele 10:10 (Link-ul pentru vizionarea curselor se va publica în ziua evenimentului pe pagina de Facebook: Complex Hipodrom Ploieşti şi CSM Ploieşti).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*