Trebuia eliminat Moruțan pentru atacul dur la Miculescu? Crăciunescu: „Aș fi mers pe pedeapsa maximă”

Chiar dacă nu a influențat rezultatul final al confruntării dintre UTA și FCSB (1-1), Radu Petrescu a aprins spiritele în tribunele arădene pline ochi. Au fost cel puțin două-trei decizii luate la limită de „centralul” bucureștean împotriva „roș-albilor”, două dintre ele fiind analizate aseară, la Digi Sport 1, și de Ion Crăciunescu, fostul arbitru FIFA al României.

În minutul 33, chiar înainte de cele trei schimbări făcute prin telefon de Gigi Becali în tabăra FCSB-ului, Olimpiu Moruțan a intrat foarte tare, cu talpa, direct pe glezna lui David Miculescu. Petrescu i-a arătat cartonașul galben mijlocașului pe care Becali vrea să-l vândă cu 10 milioane de euro la Galatasaray, însă Crăciunescu ar fi fost mai drastic: „E o intrare tare ce nu are nicio legătură cu mingea, doar cu picioarele adversarului. Să zicem că are noroc că-l prinde pe Miculescu cu picioarele la sol, dar nu trebuie să avem jucători accidentați ca să dictăm eliminări. Eu aș fi mers pe pedeapsa maximă”.

O altă fază analizată în studioul Digi Sport s-a consumat în minutul 66. Atunci, brazilianul Roger părea să câștige duelul în viteză cu Alexandru Crețu, dar fundașul FCSB-ului i-a pus cotul în gât. Nici Petrescu și nici asistentul Marica, aflat la 2 metri de contactul dintre cei doi, nu au reacționat în niciun fel, atrăgându-și criticile lui Crăciunescu: „A fost fault clar, fără discuție!” Câteva secunde mai târziu, pentru a opri contra echipei oaspete, Dangubic a făcut un fault la mijlocul terenului, ce l-a costat primul cartonaș galben în tricoul UTA-ei.

Arădenii au condus-o pe vicecampioana României până în minutul 90, când Ianis Stoica a profitat de o greșeală colectivă a utiștilor.

 

0
0

Articolul Trebuia eliminat Moruțan pentru atacul dur la Miculescu? Crăciunescu: „Aș fi mers pe pedeapsa maximă” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*