Trei accesorii pentru ciclism care nu trebuie să îţi lipsească

Dacă nu ai experienţă în ciclism şi ai ajuns într-un magazin dedicat acestuia, vei fi copleşit de numărul mare de accesorii existente.

Cu siguranţă că toate îşi au utilitate la un moment dat, dar ciclismul nu trebuie să fie un sport costisitor, ci doar plăcut şi sigur. De aceea, va trebui să înveţi să investeşti banii inteligent în accesorii pentru ciclism, începând cu lucrurile esenţiale. Iată cu ce poţi începe şi care ar fi trei accesorii care nu trebuie să îţi lipsească.

Casca de ciclism

Întotdeauna, în ciclism, pe primul plan ar trebui să fie siguranţă, iar o cască de protecţie îţi poate salva viaţa în anumite situaţii, fiind extrem de eficienta chiar şi în cazul accidentelor mici. Căştile de ciclism au progresat foarte mult în ultima vreme, astfel încât vei găsi modele confortabile, versatile şi chiar elegante, care te vor încânta. Casca de protecţie pentru bicicletele off-road se diferenţiază prin existenţa unei viziere personalizabile, dar şi prin suprafaţa mai mare de acoperire, sau de includere a craniului. Căştile de protecţie pentru bicicletele stradale asigura o ventilaţie mai mare şi sunt mult mai uşoare.

Nu uita că cineva te aşteaptă acasă, iar călătoria ta cu bicicleta ar trebui să fie cât mai sigură!

Ochelarii de ciclism

Purtând ochelari de ciclism când mergi cu bicicleta te protejezi de razele soarelui dar şi de curenţii de aer şi impurităţi, evitând iritaţiile ochilor. Mai mult, cu o pereche de ochelari cu lentile polarizante, ai garanţia că nu vei fii orbit în trafic, ceea ce va creşte gradul tău de siguranţă.

Rucsacul său geantă de bicicletă

În rucsacuri poţi pune multe alte accesorii de care ai nevoie atunci când faci ciclism. Acestea pot fi pentru spate, sau de agăţat de şeaua sau de cadrul bicicletei. Acest accesoriu este ideal pentru a ţine portofelul, actele, telefonul, pompa de bicicleta sau alte obiecte de care ai nevoie în călătorie.

Pe lângă aceste accesorii esenţiale, vei mai avea nevoie de:

Sticlă de apă – pentru a te hidrata în timpul călătoriei;

Pompă de bicicleta – se poate fixa pe cadrul bicicletei sau o poţi pune în rucsac;

Chei multifuncţionale – acestea nu trebuie să îţi lipsească dacă te aventurezi în călătorii lungi;

Sistem antifurt – dacă ai investit mult în bicicleta ta, protejeaz-o cu un sistem antifurt adecvat;

Lumini spate sau fata – acestea sunt esenţiale pentru siguranţă în trafic, dar şi pentru vizibilitatea pe timp de noapte.

Sursa de imagine:Halfpoint / Shutterstock.com

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*