Trei cazuri de coronavirus la UTA, Laszlo Balint are probleme în apărare pentru meciul cu Hermannstadt!

După aproape două luni de zile, UTA are din nou fotbaliști pozitivi la testul pentru coronavirus.  „Roș-albii” erau în alarmă după testele rapide de miercuri și i-au izolat din timp pe jucătorii cu probleme, dar și pe doi dintre membrii staffului, iar în această dimineață au primit rezultatele de la Spitalul Clinic Județean Arad.

Din informațiile noastre, fundașii Marius Tomozei și Florin Ilie au fost confirmați cu COVID, în timp ce testul portarului Dragoș Balauru e neconcludent. Probabi, fostul goalkeeper al Voluntariului va fi retestat, însă e greu d ecrezut că va face parte din delegația utistă ce va pleca de mâine, la Mediaș, pentru partida de duminică seara (ora 18,45), cu Hermannstadt, din cadrul etapei a 7-a a Casa Liga 1. Zilele trecute și sibienii au confirmat un caz mai vechi, toate indiciile îndreptându-se către juniorul Alexandru Vodă.

Așadar, cei trei fotbaliști rămân în izolare cel puțin o săptămână, când, protocolul FRF, le permite retestarea. Altfel, Laszlo Balint nu va putea conta duminică nici pe brazilianul Erico da Silva, care are probleme la unul dintre genunchi după meciul de acasă, cu Clinceniul și va mai absenta de pe gazon cel puțin o săptămână, zece zile.

În schimb, atacantul Alex Ioniță și mijlocașul reprofilat fundaș de bandă, Sorin Bustea, sunt mai bine și ar trebui să prindă lotul pentru confruntarea oficială din weekend. Cel puțin ultimul are mari șanse să evolueze contra celor de la Hermannstadt, cu atât mai mult cu cât Marius Tomozei e, iată, scos din circuit de pe banda dreaptă a defensivei.

Juniorii Miculescu, Pașcu, Opric, Hrezdac, Isac și Oroian au fost ceilalți utiști care au absentat săptămâni bune de la antrenamente și primele jocuri din Liga 1 pentru că s-au infectat cu virusul de origine asiatică la începutul lunii august. Alex Oroian s-a negativat doar în urmă cu două săptămâni și nu a prins încă nici măcar un loc pe banca de rezerve în prezenta ediție a Ligii 1.

1
3

Articolul Trei cazuri de coronavirus la UTA, Laszlo Balint are probleme în apărare pentru meciul cu Hermannstadt! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*