Trei crime, în mai puţin de o lună, în Prahova!

Ultima victimă – un tânăr de numai 22 de ani

F. T.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova efectuează, în prezent, cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la decesul unui tânăr în vârstă de numai 22 de ani, supiciunea principală fiind aceea de omor.
Astfel, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, „la data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că în urma unui conflict petrecut pe raza comunei Dumbrava, un tânăr de 22 de ani a fost lovit cu un obiect tăietor înțepător (cuţit – n.n.), ulterior acesta decedând în timpul transportului către unitatea medicală. Patru tineri din localitate au fost imediat depistați și prinși de polițiști.
Cauza a fost preluată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de omor”.
Acesta ar fi al treilea omor comis în Prahova în mai puţin de o lună, în contextul în care reamintim că în satul Nucşoara, comuna Poseşti, chiar în ziua de Crăciun, un muncitor din Sri Lanka, în vârstă de de 40 de ani, a fost omorât de către un conaţional de-al său. Ambii lucrau la un abator din localitate.
De asemenea, la jumătatea lunii decembrie a anului trecut, la Mărginenii de Jos a avut loc un alt omor, un bărbat decedând ca urmare a unor lovituri de cuţit primite, se pare, într-o altercaţie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*