Trei debuturi în două deplasări pentru UTA! Popa: „Nu mă plâng, am venit să salvez această echipă fără să pun condiții”

În plin campionat, când combatantele ligii secunde își rulează formulele testate în amicale sau chiar în prima parte a sezonului, UTA încearcă jucători noi pe diferite posturi. Dacă la Mioveni a debutat muntenegreanul Markovic va fundaș central, suspendarea lui Manea l-a adus pe Dennis Lazăr (foto) pe banda dreaptă a defensivei. Fotbalistul de 19 nu mai jucase pentru prima echipă a „Bătrânei Doamne” decât într-un meci de Cupă din vara lui 2015 și a avut partea sa de vină la ambele goluri, centrările în careu plecând din banda sa. Apoi, în ultimele 20 de minute, pe gazon a apărut și italianul Federico Sorato, care nu s-a remarcat cu nimic din postură de mijlocaș dreapta cu sarcini preponderent ofensive.

Evident, Ionuț Popa nu poate fi mulțumit de situația în care se află, dar o acceptă și încearcă să o rezolve cât mai bine cu putință. „Acesta e lotul, nu avem altul și nici nu vor mai veni alți jucători până la finalul campionatului. Ideal ar fi fost să avem o formulă de joc stabilă, însă nu ne văităm și să le mai și dăm apă la moară rău voitorilor. Facem improvizații când e nevoie și asta e, poate mai luăm și alți jucători de la juniori. Nu-mi convine deloc că a trebuit să schimb cel puțin un om în apărare de la meci la meci, căci totul pleacă de la un joc exact și o așezare bună în spate. Dar, repet, asta e situația și nu mă plâng. Am venit să salvez această echipă fără să pun alte condiții”, ne-a mărturisit directorul tehnic al „Bătrânei Doamne”.

FOTO: AFC Dunarea Calarasi (Facebook)

12
0

Articolul Trei debuturi în două deplasări pentru UTA! Popa: „Nu mă plâng, am venit să salvez această echipă fără să pun condiții” apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*