Trei lacrimi și un sac de bani | De ce a plâns Collar la conferința de presă + președintele clubului a fost translator pentru cea mai bine plătită jucătoare a CSM-ului

În loc de fiestă, a fost frustrare mare în Polivalenta din Târgoviște după eșecul CSM-ului în fața lui Olympiacos Pireu, 1-3 în returul optimilor de finală ale Challenge Cup, cea mai modestă competiție europeană intercluburi. În prima manșă, Târgoviștea câștigase norocos în Grecia, după setul decisiv, însă marți seară liderul autoritar al întrecerii elene a defilat în fața unei formații în derută. Nervi, lacrimi și reproșuri au consemnat jurnaliștii la conferința de presă, în care Mr. Guillermo – rezultatele îl apropie de Alexandru Iuhasz, chit că bugetul clubului în actualul sezon e de câteva ori mai mare față de cel din anul promovării, 2013 – și Milagros Collar – cea mai bine plătită jucătoare din lot, cu un salariu de peste 7.000 de euro lunar, la care adăugăm cazare și masă – s-au rățoit la reprezentanții presei, care îndrăzniseră să îi întrebe despre seria de rezultate negative în meciurile importante. În doar câteva săptămâni, CSM Târgoviște a pierdut cu același scor, 1-3, și de fiecare dată pe teren propriu, confruntările cu CSM București, Alba Blaj și Olympiacos Pireu! “Naranjo i-a spus lui Ionuț Parghel (n.r redactor al cotidianului dbonline.ro, angajat al Direcției Complex de Natație Târgoviște și administrator al unei societăți care derulează afaceri cu Primăria Târgoviște) să vină el și să antreneze de la meciul următor. Collar, care înțelege limba, a început să plângă imediat, în încercarea de a salva penibilitatea momentului”, au povestit martorii la scenele demne de ridicol. Și mai hilar, președintele clubului, Prisăcaru Ciprian, câștigător al unui concurs la care a candidat singur, în luna august a anului 2016, a făcut pe translatorul la conferința de presă, postură care îl prinde totuși mult mai bine decât cea de manager.

Peste 7.000 de euro lunar câștigă Milagros Collar la CSM Târgoviște, de 16 ori mai mult decât multiplul campion de la box, Cătălin Cristea

Prisăcaru și voleibalistele lui, desființati de presă independentă

Nu doar DB-sport.ro a criticat prestația penibilă din returul cu Pireu a voleibalistelor plătite de Primărie. Și alte portaluri, precum targoviste.info sau sportimpact.ro au lansat atacuri dure înspre managerul, antrenorul și sportivele care beneficiază de condiții de lux și înregistrează rezultate mediocre, totul culminând cu o posibilă clasare pe locul 4 în Divizia A1, adică sub ceea ce s-a petrecut în ultimele trei sezoane. În schimb, jurnaliștii plătiți de Prisăcaru cu sume între 300 și 1000 lei brut lunar, s-au întrecut în a lăuda comportarea lui Collar &.co din meciul pierdut acasă cu Olympiacos. Pe pagina oficială de Facebook a clubului, controlată exclusiv de către președintele-selfie, rezultatul dintre CSM și Olympiacos a fost postat abia după 14 ore de la finalul meciului.

Foto: captură Facebook Dambovitalazi.ro

The post Trei lacrimi și un sac de bani | De ce a plâns Collar la conferința de presă + președintele clubului a fost translator pentru cea mai bine plătită jucătoare a CSM-ului appeared first on DB-SPORT.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*