Trei luptători de la CSȘ Lugoj, pe podiumul Cupei României la U 15

Sportivii aparținând secțiilor de lupte libere și greco-romane, din cadrul Clubului Sportiv Școlar Lugoj și-au adăugat în palmares încă trei medalii.
Rezultatele au fost obținute în cadrul etapei finale a Cupei României, de la nivelul de vârstă Under 15, competiție care s-a desfășurat în intervalul 22-25 aprilie, în Ardeal, la Odorheiu-Secuiesc.

De la secția de lupte libere, coordonată de antrenorii Valentin Cimponeriu și Ionuț Eneșca, au intrat pe saltea Bogdan Szabo la categoria 38 kg, Bernardo Szilagyi la categoria 52 kg și Victor Iacob la categoria 68 kg.

De la secția de lupte greco-romane, coordonată de antrenorul emerit Avrămuț Todorescu și antrenorul Laurențiu Macarei, au concurat Moldovan Andrei la categoria 41 kg, Antonio Bozgan la categoria 85 kg și Sergiu Brat la categoria 100 kg.

Pe podiumul de premiere a urcat Victor Iacob, locul II, care a avut cea mai bună evoluție din delegația lugojeană și a fost medaliat cu argint la stilul libere.

Pe următoarea treaptă s-au alăturat Bernardo Szilagyi, care a obținut bronzul la același stil, și Sergiu Brat, tot bronzul la categoria grea, stilul greco-romane.

La un pas de podium a fost și Bogdan Szabo, de la libere, care s-a clasat pe locul cinci la sfârșitul întrecerii, după ce a luptat în finala pentru bronz.

“Felicitări sportivilor pentru rezultate. Mulțumim tutuor celor care ne sunt alături și ne susțin”, a spus  antrenorul Valentin Cimponeriu de la secția de lupte libere a CSȘ Lugoj.

Pe parcursul celor trei zile de concurs au fost văzuți în luptă circa 400 de sportivi.

Articolul Trei luptători de la CSȘ Lugoj, pe podiumul Cupei României la U 15 apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*