Trei medalii la individual compus și două echipe ale CSȘ Lugoj, campioane naționale la gimnastică masculină, juniori III.

Secția de gimnastică a Clubului Sportiv Școlar Lugoj și-a trecut în palmares o nouă performanță notabilă în prima zi a finalei Campionatului Național de gimnastică pentru juniori III, la masculin, competiție găzduită în perioada 28-29 mai de Sala sporturilor I.K. Ghermănescu, din municipiul nostru.

Vineri, 28 mai, au fost programate finala pe echipe și concursul la individual compus. CSȘ Lugoj a participat cu câte o echipă la fiecare dintre cele două niveluri de vârstă, posibile. Așadar la nivelul I, 9-10 ani, pentru Lugoj au evaluat Andres Tătar, Raul Ceclan, Dorin Opriș, Cristian Oltean, iar la nivelul II au punctat Zeno Kiss, Flavian Bolkiș, Ene David, Denis Mureșan. În urma evoluțiilor la aparate, cele două echipe au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere devenind campioane naționale.

“Sportivii clubului nostru s-au comportat foarte bine în prima zi a finalei și sper să evolueze cel puțin la fel de bine și în finala de sâmbătă, la aparate, pe măsura muncii depuse în ultima perioadă”, a punctat Tiberiu Cizmadia, antrenor la secția de gimnastică a CSȘ Lugoj.

Reușitele de la echipe au fost dublate de medaliile cucerite la individual compus prin Andres Tătar, care a luat argintul la nivelul I și prin Flavian Bolkiș, aur la nivelul II, respectiv Zeno Kiss, argint la același nivel de vârstă.

“Sunt rezultate foarte bune, sportivii sunt bine pregătiți tehnic și sper să ducă mai departe tradiția gimnasticii lugojene și a rezultatelor remarcabile înregistrate de-a lungul anilor”, a precizat profesorul lugojean Adrian Meleancă, coordonatorul lotul național de juniori, de la Reșița.

Trei antrenori lugojeni au făcut parte din comisiile de arbitrii. La cal a fost Adrian Meleancă, la sărituri Aurel Munteanu, iar la sol Alexandru Panait. Succes gimnaștilor lugojeni în finalele pe aparate de sâmbătă, 29 mai! Concursul începe la ora 10 și poate fi urmărit pe site-ul federației și pe facebook.

Articolul Trei medalii la individual compus și două echipe ale CSȘ Lugoj, campioane naționale la gimnastică masculină, juniori III. apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*