Treizeci de persoane evacuate dintr-un hotel-restaurant din Slatina, după ce un microbuz a luat foc în apropiere

Purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu, a declarat că incendiul a izbucnit, în jurul orei 22.00, microbuzul fiind staționat în curtea unei societăți de transport în comun care deține, în imediata apropiere, și un hotel cu restaurant.

30 de persoane care se aflau în restaurant s-au evacuat singure după ce incendiu a afectat și o parte din imobil, o cameră în care se afla o centrală termică.

„A ars microbuzul în totalitate și a fost afectat tavanul încăperii în care se afla centrala termică. Cauza probabila a incendiului este scurtcircuit electric. Au intervenit două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD. Din restaurant și hotel s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, plutonier major Alin Băsăşteanu.

Potrivit sursei citate, un bărbat în vârstă  de 40 de ani, angajat societății, a suferit arsuri superficiale la nivelul capului.

„Bărbatul a fost asistat la fața locului de echipajul SMURD și a refuzat transportul la spital”, a mai spus plutonierul major Alin Băsăşteanu.   

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*