Tricolorele U17 merg la Turul de Elită!

Fetele pregătite de Irina Giurgiu au așteptat disputarea tuturor jocurilor din această etapă preliminară, pentru a vedea dacă merg la “Elită” de pe unul dintre cele patru locuri trei disponibile.

Astfel, în urma disputării tuturor meciurilor din această fază a calificărilor care aveau o influență asupra clasamentului, tricolorele se regăsesc pe locul doi din cele patru puse la dispoziție pentru ocupantele locului trei în grupe. Alături de selecționata noastră s-au mai calificat Țara Galilor, Finlanda și Bulgaria.

România a încheiat pe locul trei Grupa 2 de calificare disputată în luna septembrie, cu patru puncte acumulate. Tricolorele au remizat cu Turcia (4-4), au pierdut cu Elveția (0-8) și au învins Moldova (2-0).

Echipele calificate la Turul de Elită: 

Anglia, Belgia, Elvetia, Turcia, Franța, Islanda, Austria, Slovacia, Norvegia, Slovenia, Rusia, Danemarca, Irlanda, Grecia, Serbia, Cehia, Ungaria, Polonia, Italia, Scoția, Olanda, Portugalia, Spania (calificată direct la Turul de Elită), Germania (deținătoarea trofeului, calificată direct la Turul de Elită), Țara Galilor, România, Finlanda, Bulgaria.

Astfel, ambele reprezentative feminine implicate în calificări în această toamnă, U17 și U19, continuă lupta pentru calificarea la EURO 2020! Următoarea etapă este programată în luna martie, anul viitor, tricolorele urmând să-și afle adversarele de la “Elită” pe 21 noiembrie, în urma tragerii la sorți de la Nyon.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*