Tricolorii U19 sunt încrezători înaintea meciului decisiv pentru calificarea la Euro 2018: „Abordăm meciul la victorie”

Echipa națională sub 19 ani a României mai are de jucat un meci în cadrul Turului de Elită, împotriva Ucrainei. Partida se va disputa marți, de la ora 19:00, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești și poate decide calificarea la Campionatul European din 2018. Tricolorii au nevoie de cel puțin un egal pentru a merge la turneul final.

Jucătorii selecționați de către Adrian Boingiu sunt încrezători în forțele proprii și mizează pe forța grupului. Alexandru Mățan a vorbit înaintea întâlnirii cu Ucraina și a mărturisit care este atuul tricolorilor. Totodată, jucătorul lui Hagi a dezvăluit ce își propun puștii de la U19 în cadrul acestei partide.

„Mă simt foarte bine, ne așteaptă un meci foarte greu. I-am urmărit atent zilele acestea și au o echipă foarte bună, cu jucători în partea de atac care pot face diferența. Va trebui să abordăm meciul la victorie deoarece, dacă vom juca pentru egal, este posibil să nu ne iasă și ar fi păcat să stricăm tot ceea ce am clădit până acum.

E un sentiment plăcut să fiu în top, printre atâția jucători buni din Europa, iar asta va fi o motivație în plus pentru mine. Cu toate astea, nu este o prioritate să marchez, ci să câștige echipa și să ne îndeplinim obiectivul.

Ca și până acum, suntem uniți, o familie foarte frumoasă, iar asta a contat cel mai mult în cadrul acestor preliminarii. Suntem optimiști înaintea acestui ultim meci.

În primul rând le mulțumim (n.r. suporterilor) pentru susținerea oferită în cadrul partidei cu Suedia și îi așteptăm în număr cât mai mare la meciul cu Ucraina. Avem nevoie de încurajările lor!”, a declarat Alexandru Mățan, potrivit frf.ro.

Articolul Tricolorii U19 sunt încrezători înaintea meciului decisiv pentru calificarea la Euro 2018: „Abordăm meciul la victorie” apare prima dată în Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*