Tricourile UTA-ei pentru sezonul în curs se pot procura de pe fanshop-ul oficial

Au trecut trei etape din sezonul 2020-2021 al Ligii 1, iar UTA e la mijlocul clasamentul cu 3 puncte din 9 posibile, semn al multiplelor remize și, implicit, al unui campionat echilibrat. Sigur, arădenii nu mai doresc să rateze întâlnirea cu primul succes stagional duminică, odată cu vizita celor de la Poli Iași, care pare o formație abordabilă ținând cont de ultimele rezultate: 0-4 la Botoșani și 1-4 acasă, cu Gaz Metan.

Din păcate, accesul spectatorilor pe stadioane rămâne interzis, dar abonații ar trebui să primească în curând cardurile nominale, cu codul de bară, pe baza cărora vor intra pe noua arenă „Francisc Neuman” când va fi cazul. „Oficialii” clubului UTA se vor ocupa de acest aspect în această săptămână și vor reveni cu un anunț cu data la care fanii fideli ai „roș-albilor” își pot abonamentele.

Până una alta, fanshop-ul oficial al clubului, www.1945.ro, a anunțat că suporterii își pot achiziționa tricouri oficiale ale echipei favorite, valabile pentru noul sezon al Ligii 1:

„Începând cu data 12 septembrie, modelul principal de tricou oficial pentru sezonul 2020-2021 este valabil pe site-ul nostru! Acesta poate fi achiziționat în 4 variante:

-Personalizat doar cu sigla UTA, 200 de lei

-Personalizat cu sigla UTA + sponsorii de pe piept + nume + număr 220 de lei

-Personalizat cu sigla UTA + toți sponsorii, 270 de lei

-Personalizat cu sigla UTA + sponsori + nume + număr, 290 de lei

Dorim să precizăm că, deocamdată, comenzile se fac în regim de PRE-ORDER deoarece nu se știe cu exactitate data în care vor putea fi expediate! Încercăm să le livrăm cât mai repede cu putință!”, anunţă cei de la 1945.ro.

0
0

Articolul Tricourile UTA-ei pentru sezonul în curs se pot procura de pe fanshop-ul oficial apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*