Triumf detașat și în retur: CSU Universitatea de Vest – SCM Timișoara 28-37

Duelul local direct al secund divizionarelor timișorene din seria vestică a eșalonului secund a fost tranșat și la ceasul returului tot la o diferență confortabilă de gruparea mai bine clasată în ierarhia Seriei B, la primul sezon de participare după lansarea pe acest palier valoric.

Față în față pentru prima oară pe 21 octombrie 2017, în sezonul de toamnă al ediției în curs, SCM Timișoara și CSU Universitatea de Vest ofereau o dispută cu 50 de goluri pe terenul sălii ”Constantin Jude”, dintre care 31 în contul favoritelor în postură de gazde organizatoare, de la Sport Club Municipal, la conducere și la pauză, cu 15-11.

De astă dată, după 4 luni și jumătate, în cea de-a șasea etapă din returul Diviziei A – Seria B, SCM Timișoara s-a desprins și mai clar încă din prima repriză a întâlnirii de sâmbătă de la ora 12:30, desfășurată pe terenul ”universitarelor”, în sala UVT, scor 12-20, câștigând de puțin și partea secundă a duelului local din runda a XIX-a a campaniei, încheiat cu rezultatul de 28-37.

Un număr așadar și mai mare de goluri înscrise în returul disputei timișorene din Divizia A – Seria B, comparativ cu cel al reușitelor din toamnă, deznodământul fiind favorabil tot grupării municipale, sub îndrumarea lui Lucian Ghiulai, favorită în calitate de aspirantă la promovare, pe podiumul competiției. Mai sunt puțin peste două luni până la completarea parcursului în campionat, cu 7 etape rămase de disputat, dintre care primele două săptămâna viitoare, în intermediară SCM Timișoara urmând a juca pe teren propriu cu FC Argeș iar sâmbătă la Oradea, pe când CSU UV Timișoara doar la Reșița, pe mijlocul săptămânii, după care în weekend va sta, dat fiind retragerile din întrecere după campania de toamnă.

Ulterior, trei săptămâni de pauză până la runda cu numărul 22, de la finele lunii în curs. Ultimele rezultate, ierarhia la zi și programul viitor, pe coloana datelor tehnice.

The post Triumf detașat și în retur: CSU Universitatea de Vest – SCM Timișoara 28-37 appeared first on sporttim.ro.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*