Trusa care îți permite să repari piesele de bicicletă la fața locului

Indiferent cât de bun ciclist ai fi și cât de performant este modelul pe care pedalezi în fiecare zi, în drum spre serviciu sau de plăcere, în parc, pot apărea situații neprevăzute în care bicicleta să se strice.

Fie că vorbim despre o groapă în asfalt, carosabil ud sau un incident în trafic, cu un autoturism, pieton sau alt vehicul pe două roți, există situații pe care nu le poți controla. Totuși, în momentul în care una dintre piesele de bicicletă se defectează, iar aceasta devine inutilizabilă, trebuie să intervii, măcar provizoriu, la fața locului.

Bineînțeles, situația ideală este să mergi cu vehiculul pe două roți în service după fiecare problemă pe care o întâmpini. Astfel, te asiguri că, pe termen lung, totul va fi în regula și nu te expui riscului unor accidente mai grave.

Însă, în momentul în care sare lanțul, una dintre roți slăbește sau este înțepată de un ciob sau o pietricică, este nevoie de acțiune rapidă, pentru a putea măcar să ajungi în regulă acasă. Tocmai din acest motiv, trebuie să-ți compui o trusă minimală de piese biciclete, iar magazinul online Roco Piese te ajută!

Oferta lor include sute, dacă nu chiar mii de piese de biciclete, din diverse categorii: angrenaje, cabluri, camere, cauciucuri, coronițe, frâne, furci și ghidoane, lanțuri, lumini, pedale, pinioane, roți, axuri, șei și schimbătoare de viteze. Toate acestea provin sau sunt compatibile cu marile branduri internaționale, având astfel garanția calității și a unei durate îndelungate de viață.

Mai mult decât atât, ele sunt disponibile la raportul corect calitate-preț, iar multe beneficiază de reduceri semnificative. Ele vor ajunge la tine rapid, în maximum 24-48 de ore de la plasarea comenzii, oriunde în țară, iar, dacă valoarea coletului depășește suma de 300 de lei, transportul va fi gratuit.

piese biciclete

Fără alte introduceri, iată cum trebuie să arate, în opinia magazinului menționat anterior, al cărui site este disponibil la adresa www.generalmotor.ro, trusa completă de piese de bicicletă pentru reparații “pe fugă”:

  1. Petice pentru camera de bicicletă + soluție de lipit (24 de bucati) – preț 5 lei

 Instrucțiuni: se scoate camera avariată, se localizează gaura/tăietura care cauzează scurgerea de aer, se aplică adeziv, iar după 2-3 minute se atașează un petic, care se menține presat câteva minute, până când se lipește în totalitate;
 

  1. Cheie pentru pedale Bike Hand YC-160 – preț 40 de lei

 Pedalele sunt cele mai importante piese de biciclete pentru controlul vitezei, prin urmare acestea nu trebuie să prezinte nicio imperfecțiune. Produsul de față este unul de calitate, realizat din oțel și cauciuc și include o cheie de 15 milimetri și un imbus de 6-8 milimetri;
 

  1. Cheie tip cub – pret 7 lei

 

  1. Cheie imbus (4, 5, 6) – preț 15 lei

 

  1. Presă pentru lanțul de bicicletă – preț 19 lei

 

  1. Cheie tubulară de bicicletă (8, 9, 10) – preț 18 lei

 
Toate aceste piese de biciclete sunt de proveniență China, prin urmare au un preț redus și o versatilitate mare. Ele reprezintă o adiție excelentă la trusa pe care trebuie să o ai întotdeauna asupra ta, atunci când pleci la drum pe două roți.

Articolul Trusa care îți permite să repari piesele de bicicletă la fața locului apare prima dată în Redeșteptarea.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*