Țucudean a refuzat-o (și) pe Dinamo, varianta retragerii din activitate prinde tot mai mult contur

Arădeanul George Țucudean pare tot mai aproape de o retragere defintivă din fotbal la doar 29 de ani. Fostul atacant al naționalei a refuzat-o zilele trecute chiar pe Dinamo, formație al cărui fan s-a declarat în diferite rânduri, fiind greu de crezut că va accepta o altă ofertă.

Informația a dat-o însuși Cosmin Contra, noul antrenor al „câinilor roșii”, care a discutat personal cu fotbalistul arădean. „Au fost discuții cu George Țucudean. În principiu, a fost entuziasmat de acest proiect, dar a avut problemele pe care le-a avut în ultimul an de zile și mi-a cerut două-trei zile timp de gândire. A vrut să vadă dacă se vede în stare să fie bine din punct de vedere fizic și mental. În final, ne-a răspuns că nu poate veni, pentru că nu ne poate ajuta la reconstrucția lui Dinamo”, a declarat astăzi fostul selecționer al României.

Vă reamintim că George Țucudean are un sindrom moștenit de la tatăl său (Wolff-Parkinson-White), cu efecte asupra inimii, iar activitatea sportivă îi este defintiv pusă în pericol. De la despărțirea de CFR Cluj, pe 1 iulie, fotbalistul a fost ofertat de mai multe cluburi din țară sau străinătate, dar le-a refuzat pe toate. Chiar a declarat recent într-un interviu pentru prosport.ro: „Nu știu dacă mai vreau să joc. Am o oarecare reținere și frâna de mână trasă. Doctorii spun că pot continua să joc fără probleme, dar eu mă între ce rost mai are să continui?”

Țucudean e de cinci ori campion al României cu FCSB, Viitorul și CFR (cu ultima de trei ori) și de două ori golgheter al Ligii 1.

0
0

Articolul Țucudean a refuzat-o (și) pe Dinamo, varianta retragerii din activitate prinde tot mai mult contur apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*