Tucudean, dupa ce a marcat de patru ori in poarta Iasului: „Preferam sa dau patru goluri in patru meciuri diferite!”

George Tucudean a marcat, pentru a doua oara in cariera, 4 goluri intr-un meci din Liga 1, in victoria Viitorului in fata Iasului, cu 5-2, in etapa a 13-a din sezonul regular. Atacantul Viitorului ar fi preferat insa alt scenariu, care sa fi adus mai multe puncte pentru campioana din sezonul trecut. Interesant este faptul ca prima data cand Tucudean a reusit o astfel de performanta s-a petrecut in urma cu 5 ani, impotriva aceleiasi echipe, el imbracand tricoul lui Dinamo, care avea sa invinga tot cu 5-2.

„Am inceput bine meciul, am avut ocazii, dar mingea n-a intrat. Pana la urma, am spart gheata si am marcat. Preferam sa dau in 4 meciuri diferite cate un gol si sa adunam mai multe puncte. Ma doar putin glezna, dar e OK. Avem pauza si e timp sa-mi revin. A fost o perioada urata pentru noi. Suntem din nou intr-un moment bun, dar vine iar pauza. Sper sa revenim unde ne e locul”, a spus Tucudean la Telekom Sport.

In urma acestui rezultat, Viitorul a depasit-o pe Dinamo in clasament, ajungand pana pe locul 7, la o pozitie in spatele locurilor de play-off.

The post Tucudean, dupa ce a marcat de patru ori in poarta Iasului: „Preferam sa dau patru goluri in patru meciuri diferite!” appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*