Tunari de la 11 metri. Petrolul a trecut la limită de Perianu și compania

Petrolul a traversat cu mari emoții meciul de pe Ilie Oană cu CS Tunari

Replica echipei antrenate de Tudorel Dumitru a fost una de excelent nivel și puțin a lipsit ca surpriza să se instaleze, la final de meci, pe tabela de marcaj a arenei ploieștene. A fost, ca și în meciul tur, un succes petrolist la limită conturat de golul din penalty reușit de Georgian Păun în minutul 65. În tur a fost la fel, 1-0 în contul galben-albaștrilor, cu reușită atunci Sergiu Arnăutu. Faza acordării loviturii de pedeapsă a fost una controversată cu oaspeții amendând decizia luată de centralul partidei, gălățeanul Dorin Burloiu, la duelul dintre Radu Stoica și Nini Popescu. Cum și FCM Alexandria s-a chinuit, pe teren propriu, 1-0 cu FC Aninoasa, distanța dintre primele două clasate rămâne de două puncte în favoarea grupării antrenate de Romulus Ciobanu.

FC Petrolul Ploieşti – CS Tunari 1-0 (0-0)
Stadion: Ilie Oană. Spectatori: 3000. Marcator: G. Păun (65, pen.)
FC Petrolul: Bolboaşă – Prunescu, Ichim, Olaru – Saim Tudor (80 Lambru), Chindriş (cpt), Andor (63 Cârjan), Velisar – Ciocâlteu (89 Catană), Arnăutu (55 N. Popescu), Păun. Antrenor: Romulus Ciobanu.
CS Tunari: Perianu (cpt) – Ciortan, Iordache, R. Stoica, Barabaş – Zamfir (83 S. Dragomir), Neculai, R. Dumitru, Mărgărit (54 Ilin) – Abdulfatai (63 Vălimăreanu), Ivan. Antrenor: Tudorel Dumitru.
Au arbitrat: Dorin Burloiu (Galaţi)- Răzvan Bedreagă (Galaţi) şi Adrian Noroc (Botoşani).
Observatori FRF: George Mihalache (Buzău) şi Florentin Barbu (Giurgiu).

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*