Turda, egal cu Recea în ultimul meci al sezonului. Pe ce loc ar putea încheia turdenii în clasament

foto: turdanews.net

Sticla Arieşul Turda a terminat la egalitate, 1-1, meciul cu ACS Comuna Recea, din etapa a 30-a a Ligii a III-a, ultima a campionatului.

A fost un joc cu multe ocazii, în care au marcat foştii colegi de la Universitatea Cluj, Ionescu şi Lemac, dar care poate împinge pe locul şapte la finalul sezonului echipa turdeană.

În prima repriză de pe „Municipal”, oaspeţii au avut ocaziile mai numeroase la poarta lui Rareş Pop, asta după ce Lemac a deschis scorul încă din minutul 5. Goalkeeperul turdenilor a reuşit să-şi păstreze echipa în joc, însă, iar în repriza secundă a fost rândul Arieşului să fie mai periculoasă.

Şutul lui Lemnaru scos de sub transversală a anunţat golul lui Ionescu din corner, fază la care maramureşenii au susţinut că mingea nu a depăşit linia porţii. Acest gol i-a afectat pe cei de la Recea, iar turdenii puteau câştiga pe final, însă meciul s-a terminat 1-1.

Sticla se află acum pe locul şase în clasament, dar poate să încheie pe şapte sezonul dacă Avântul Reghin va câştiga sâmbătă cu Hărmanul.

Sticla Turda

Au mai intrat: Indreica, Oltean, Bria, Băeţan. Antrenor: Constantin Olariu

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*