Turneu în A2 sau meci în sferturile Cupei pentru CS ProVolei Arad pe finalul lunii ianuarie?

Federația Română de Volei a anunţat programul turneelor de la începutul anului viitor. După trei turnee programate în turul Diviziei A2, 2021 începe cu două turnee în al doilea eșalon masculin. La ambele competiţii din seria de vest ar trebui să participe toate cele cinci formații ale seriei: CSȘ CNE LAPI Dej-SCM Zalău, SCM Suceava, ACS Volei Club 2015 Zalău, CS Oțelul Roșu și CS ProVolei AradPrimul turneu este programat în perioada 29-31 ianuarie, iar al doilea în perioada 12-14 februarie. ProVolei Arad este lider detașat în Seria Vest, fiind singura echipă cu mai mult de două meciuri disputate. Arădenii au zece puncte după trei victorii și o înfrângere. 

Altfel, a fost anunțată și perioada în care se va disputa Cupa României la masculin. Aceasta va avea loc în perioada 27-31 ianuarie 2021, la Cluj-Napoca, sub formă de turneu. ProVolei Arad este singura divizionară secundă înscrisă în această întrecere, care se suprapune cu primul turneu din A2. Arădenii trebuiau să joace cu CS Câmpia Turzii, care s-a retras din primul eșalon, iar în sferturi ar urma să dea piept cu Unirea Dej.

0
0

Articolul Turneu în A2 sau meci în sferturile Cupei pentru CS ProVolei Arad pe finalul lunii ianuarie? apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*