Turneul Campionilor | Kontinen si Peers au cucerit trofeul in cadrul probei de dublu, iar Dimitrov l-a invins pe Goffin in finala!

UPDATE | Grigor Dimitrov l-a invins pe David Goffin in finala Turneului Campionilor, cu scorul de 7-5, 4-6, 6-3, dupa doua ore si jumatate de joc si a cucerit trofeul de la Londra, in cadrul probei de simplu.

UPDATE | Perechea Kontinen H. / Peers J. s-a impus in doua seturi in finala Turneului Campionilor, scor 6-4, 6-2, in fata cuplului Kubot L. / Melo M, si a cucerit trofeul in cadrul probei de dublu de la Londra.


Turneul Campionilor de la Londra a ajuns la final, dupa ce a oferit o serie de surprize in acest an, printre care se numara si eliminarea lui Roger Federer.

Belgianul David Goffin a reusit sa treaca in semifinale de elvetianul aflat pe locul al doilea in clasamentul mondial, in timp ce Grigor Dimitrov s-a impus in fata americanului Jack Sock.

Cei doi se vor duela pentru trofeu duminica, nu mai devreme de ora 20:00.

Inaintea finalei de simplu, se va disputa ultimul act al probei de dublu de la Turneul Campionilor, intre cuplurile Kontinen H. / Peers J. si Kubot L. / Melo M.

The post Turneul Campionilor | Kontinen si Peers au cucerit trofeul in cadrul probei de dublu, iar Dimitrov l-a invins pe Goffin in finala! appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*