Turneul Campionilor, ziua a 4-a. Thiem a trecut cu emotii de „rezerva” Carreno Busta si va juca impotriva lui Goffin pentru ultimul loc in semifinale! Dimitrov, al doilea semifinalist! Si la dublu se stie a doua pereche din penultimul act

UPDATE / Austriacul Dominic Thiem (4 ATP), care a recunoscut, oficial, relatia cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, l-a invins cu emotii, scor 6-3, 3-6, 6-4, pe „rezerva” Pablo Carreno Busta (Spania), intrat in competitie in locul liderului mondial, Rafael Nadal, accidentat dupa primul meci.

UPDATE | Inca o victorie categorica in ziua a patra a Turneului Campionilor! Perechea Jamie Murray/Bruno Soares s-a impus cu scorul de 6-1, 6-1, in fata cuplului Ivan Dodig/Marcel Granollers, dupa doar 57 de minute de joc. Urmeaza Carreno-Busta – Thiem!

UPDATE | Dupa ce l-a invins pe Rafael Nadal in prima runda a Turneului Campionilor, David Goffin nu a putut trece de bulgarul Grigor Dimitrov. Acesta din urma a invins categoric, scor 6-0, 6-2, dupa o ora si un sfert de joc in cel de-al doilea meci al zilei si s-a calificat in semifinalele competitiei de la Londra.

UPDATE | Primul meci al zilei s-a incheiat cu victoria cuplului Lukasz Kubot/Marcelo Melo, scor 6-4, 6-3, dupa o ora si doua minute de joc in fata perechii Bob Bryan/Mike Bryan. Urmeaza meciul de simplu dintre Grigor Dimitrov si David Goffin!


Turneul Campionilor continua, miercuri, cu a doua runda a partidelor din grupa „Pete Sampras” si „Woodbridge/Woodforde”

Duelul care poate decide direct al doilea semifinalist dupa Roger Federer (calificat pentru a 14-a oara in semifinale, din 15 participari la ATP Finals) este programat de la ora 16:00 (ora României): Grigor Dimitrov (6 ATP) il infrunta pe David Goffin (8 ATP).

De la 22:00, Dominic Thiem (4 ATP) va juca impotriva ibericului Pablo Carreno Busta, intrat din postura de rezerva in locul liderului mondial, Rafael Nadal, retras din cauza problemelor de la genunchiul drept, dupa primul meci.

Si la dublu vom avea un duel interesant, intre perechile Lukasz Kubot/Marcelo Melo si Bob Bryan/Mike Bryan, pentru ca la finalul acestui meci vom afla si care este a doua pereche calificata in semifinale, dupa Herbert/Harrison.

Programul de marti

ora 14:00, Lukasz Kubot/Marcelo Melo – Bob Bryan/Mike Bryan 6-4, 6-3
ora 16:00, Grigor Dimitrov – David Goffin 6-0, 6-2
ora 20:00, Jamie Murray/Bruno Soares – Ivan Dodig/Marcel Granollers 6-1, 6-1
ora 22:00, Pablo Carreno Busta – Dominic Thiem

Rezultatele inregistrate pana acum

Ziua 3

H. Kontinen/J. Peers – H. Tecau / J. Rojer 7-6, 7-6

Marin Cilic  – Jack Sock 7-5, 2-6, 6-7

N. Mahut / P. Herbert – R. Harrison/M. Venus 7-6 (4), 4-6, 5-10

Roger Federer – Alexander Zverez 7-6 (8/6), 5-7, 6-1

Ziua 2

Jamie Murray/Bruno Soares  – Bob Bryan/Mike Bryan 5-7, 7-6, 8-10

Dominic Thiem  – Grigor Dimitrov 3-6, 7-5, 5-7

Lukasz Kubot/Marcelo Melo  – Ivan Dodig/Marcel Granollers 7-6, 6-4

Rafael Nadal  – David Goffin  6-7, 7-6, 4-6

Ziua 1

H. Kontinen/J. Peers – R. Harrison/M. Venus 6-4, 7-6

Jack Sock – Roger Federer 6-4, 7-6

H. Tecau / J. Rojer – N. Mahut / P. Herbert 6-1, 6-7, 8-10

Alexander Zverez – Marin Cilic 6-4, 3-6, 6-4

The post Turneul Campionilor, ziua a 4-a. Thiem a trecut cu emotii de „rezerva” Carreno Busta si va juca impotriva lui Goffin pentru ultimul loc in semifinale! Dimitrov, al doilea semifinalist! Si la dublu se stie a doua pereche din penultimul act appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*