Turris-Oltul şi ASU Poli au antrenori noi, Pandurii Lignitul a cules un punct în restanţa de la Miercurea Ciuc

Debutul săptămânii a fost unul plin de evenimente, două echipe din eşalonul secund anunţând schimbări pe banca tehnică.

Prima pe listă a fost Turris-Oltul, care s-a despărţit de Erik Lincar după egalul alb de sâmbătă cu Csikszereda, rezultat consemnat pe terenul teleormănenilor. Marţi a fost anunţat înlocuitorul acestuia, alesul clubului din Turnu Măgurele fiind tehnicianul care a promovat-o pe U Craiova 1948 SA în Liga 2, Eugen Trică.

Rămas liber după despărţirea din august de ultima sa echipă, Trică va fi ajutat de Laurenţiu Diniţă, cel care până acum a fost antrenorul principal al celor de la CSM Alexandria.

Şoc pe Bega: Alexa a coborât pe bancă după demisia lui Benga

Principalul celor de la ASU Poli, Octavian Benga, a anunţat miercuri că şi-a reziliat contractul cu echipa din Timişoara, iar locul lui a fost preluat de Dan Alexa, cel care a activat de la începutul sezonului în funcţia de manager general al clubului.

”“Am avut o dorinţă de a rămâne, dar nu în condiţiile în care mi s-au propus. Am considerat că e mai bine pentru toată lumea să reziliem de comun acord. Politehnica să continue şi fără mine (…) Vreau să le mulţumesc în primul rând jucătorilor, pentru că am reuşit şi asta e cea mai mare realizare a mea la club, să formez un grup.”, a declarat Benga, într-un comunicat postat pe site-ul clubului bănăţean.

Csikszereda a obţinut doar un egal cu ultima clasată

Cu cinci nume noi în echipa de start faţă de meciul de sâmbătă, terminat 0-0 pe terenul lui Turris-Oltul, AFK Csikszereda nu a reuşit să valorifice avantajul propriului teren în duelul cu Pandurii Lignitul.

După o primă repriză dominată de gazde, dar fără efect pe tabela de marcaj, antrenorul ciucanilor a efectuat trei schimbări la pauză, în speranţa că nou intraţii vor aduce un plus. Reduta oaspeţilor a cedat în cele din urmă cu un sfert de oră înainte de finalul meciului, când gazdele au obţinut un penalty pe care Apro l-a transformat cu un şut violent, balonul lovind bara laterală înainte de a trece dincolo de linie.

Bucuria ciucanilor a fost de foarte scurtă durată, pentru că belgianul Remacle a marcat cu un şut de la peste 30 de metri, stabilind scorul final al partidei.

Din runda a zecea mai sunt de disputat două restanţe, după cum urmează:

11.11.2020, ora 14:00
AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 1-1 (0-0)
Claudiu Apro (76 – pen.) / Martin Remacle (78)

12.11.2020, ora 14:00
Clubul Sportiv Muncitoresc Reşiţa – CS Concordia Chiajna

19.11.2020, ora 19:30
Fotbal Club Rapid – AS FC Universitatea Cluj

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*