Turris se retrage din Liga 2-a și pare a „galopa” spre desființare: Tescan ar putea deveni defintiv jucătorul UTA-ei!

Turris Oltul Turnu Măgurele se retrage din campionatul Ligii 2, decizie care îi atrage automat sancțiunea de retrogradare în ultima ligă a județului Teleorman, în cazul în care își va mai relua vreodată activitatea.

Turris rămăsese fără majoritatea jucătorilor după ce finanțatorul ei principal, Valentin Dragnea, nimeni altul decât fiul fostului lider PSD Liviu Dragnea, a decis inițial să rezilieze contractele pentru a se reduce bugetul. Între timp, acesta s-a decis să se retragă de tot, astfel că Turris Oltul a rămas fără patron și se află în imposibilitatea de a continua în Liga 2, în zilele următoare urmând să anunțe oficial FRF de abandon.

Eugen Trică, noul antrenor al teleormănenilor, trebuia inițial să se întâlnească cu finanțatorul echipei în data de 7 ianuarie, însă ședința a fost amânată pentru 15 ianuarie. Între timp, s-a luat decizia retragerii clubului din Liga 2.

Dacă Turris Oltul Turnu Măgurele va reporni din ultimul eșalon județean al județului Teleorman sub actualul nume ar avea de achitat și datoriile acumulate, așa că – probabil – clubul se va desființa cât de curând. În cazul în care acest lucru se întâmplă, Dragoș Tescan poate deveni defintiv jucătorul UTA-ei, dar asta numai dacă arădenii se înțeleg cu el pentru o prelungire de contract din vară încolo.

Actualmente, mijlocașul de 21 de ani încă are statutul de jucător împrumutat de la formația teleormăneană, la care ar trebui să se întoarcă în vara acestui an.  Vă reamintim că Tescan absentează de la primele meciuri ale anului ale UTA-ei, fiind infectat cu COVID.

0
0

Articolul Turris se retrage din Liga 2-a și pare a „galopa” spre desființare: Tescan ar putea deveni defintiv jucătorul UTA-ei! apare prima dată în sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*