Turris Turnu Magurele transfera de la Chindia Targoviste

Turris Turnu Magurele a obtinut semnatura unui jucator  cu mare experienta, este vorba despre Liviu Mihai, un mijlocas in varsta de 32 de ani. Liviu Mihai a evoluat ultima data la Chindia Targoviste, a evoluat in 30 de partide in prima liga din Romania si reusit  sa marcheze de doua ori. Transferul a fost anuntat de pagina de Facebook a clubului din Turnu Magurele. A  mai evoluat la: Farul Constanta, CSM Ploiesti, Petrolul Ploiesti, Unirea Slobozia si CSMS Iasi.  Liviu Mihai este al noulea transfer reusit de clubul turnean dupa : Ștefan Bărboianu, Ștefan Blănaru , Alexandru Sima, Alexandru Nicola, Cristian Pușcaș, Octavian Popescu, Adrian Romeo Niță și Alin Țegle.

#AFC Turris Turnu Magurele #newplayer #LiviuMihai

Bun venit, Liviu Mihai!
📝 AFC Turris Turnu Magurele anunță că a semnat un contract cu jucatorul Liviu Mihai, care vine din Liga 1, de la Chindia Targoviste.

➡ Liviu Mihai este mijlocas central, în vârstă de 32 ani care a mai evoluat în cariera sa la echipe precum Farul Constanta, CSM Ploiesti, Petrolul Ploiesti, Unirea Slobozia si CSMS Iasi.

🏟 Clubul nostru îi urează bun venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul AFC TURRIS  au anuntat cei de la Turris Turnu Magurele.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*