Turris Turris Magurele a fost exclusă în liga 6 din Teleorman

Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a judecat, vineri, 12 februarie 2021, sesizarea depusă de Departamentul Competiții al FRF privind înștiințarea făcută în data de 5 februarie de clubul Turris   Turnu Măgurele constând în retragerea din toate competițiile organizate de FRF, campionatul Ligii a 2-a , respectiv Cupa României.

 Constată retragerea echipei AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele din toate competițiile organizate de Federaţia Română de Fotbal.
În baza art. 79/8, art.79/9 din RD coroborat cu art. 30/15 din ROAF și art. 79/14/1 din RD echipa AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele se sancționează cu Retrogradarea în ultima categorie competițională organizată de Asociația Județeană de Fotbal pe teritoriul căreia își are sediul clubul în cauză.
În baza art. 34 din RD AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele se sancționează cu Forfait (3-0 în favoarea echipei AFC Dunărea 2005 Călărași)”,decizia Comisiei de Disciplină  a FRF.

 

Ce se întâmplă cu rezultatele înregistrate de turneni în acest sezon, în cele 15 meciuri disputate, cât și cu partidele rămase de jucat în sezonul regular ramane o enigma, in functie de decizia Comisiei de Disciplina, poate da  calculele peste cap pentru multe dintre echipele care continuă competiția și se luptă pentru evitarea retrogradării sau pentru promovarea în Liga 1. Turris  se încadrează, parțial, la punctul ”a.”, adică la anularea rezultatelor jocurilor disputate înainte de sfârșitul turului, fiindcă turul încă este în desfășurare, insa, din cauza pandemiei, se joaca doar  tur, nu și retur, totusi,  Federatia Romana de Fotbal a omis în regulamentul făcut în vară pentru competițiile desfășurate în timp de pandemie apariția unei astfel de situații ca in cazul de fata, astfel este posibil ca  totul sa se judece pe baza vechiului regulament.

sursa: liga.ro

 

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*