U-BT Cluj, călcată în picioare în Olanda. Campioana României e ca şi eliminată din FIBA Europe Cup

U-Banca Transilvania Cluj a pierdut la 27 de puncte diferenţă meciul tur cu Donar Groningen, din optimile de finală ale FIBA Europe Cup.

Olandezii s-au impus cu 103-76 (19-20, 27-14, 33-21, 24-21), după un meci controlat autoritar trei din cele patru sferturi.

Românii au început mai bine partida de la Groningen şi au condus cu 10-3, însă odată cu trecerea timpului gazdele au revenit tot mai tare în meci. Donar a pus în funcţiune şi morişca de la trei puncte, olandezii reuşind până la final 15 astfel de aruncări, faţă de doar nouă ale clujenilor.

Dominaţi de la distanţă, elevii lui Mihai Silvăşan nu s-au descurcat mai bine nici sub panou, Barro marcând doar două puncte în acest joc, deşi a fost folosit aproape 20 de minute. Cu americanul Curry din nou în mare formă, autor a 26 de puncte, Donar s-a impus în final cu 103-76 şi e ca şi calificată în sferturi.

În schimb, U-BT, pentru care Kromah a fost cel mai bun marcator, 20 de puncte, se poate concentra exclusiv pe campionat. Returul va avea loc miercuri, în Sala Polivalentă, dar clujenii au o misiune imposibilă în faţă şi par să aibă nevoie de o minune pentru a se califica în sferturi.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*