U-BT Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României. ,,Studenţii” vor juca împotriva echipei SCM Timişoara

U-BT Cluj-Napoca a jucat în seara aceasta, 11 februarie, sferturile de finală ale Cupei României în Arena Sepsi din Sf. Gheorghe contra BCMU FC Argeş Piteşti.

Clujenii s-au calificat în semifinalele Cupei României, după ce au câştigat partida cu 74-66 (20-16, 19-14, 18-17, 17-19).

După trei minute de joc, Universitatea era condusă cu 5-1, dar apoi băieţii lui Mihai Silvăşan s-au distanţat şi au câştigat sfertul întâi cu 20-16. În sfertul doi, clujenii şi-au mărit avantajul treptat, scorul pauzei mari fiind 39-30 pentru “U”.

În a doua repriză a jocului, piteştenii au redus puţin câte puţin diferenţa de scor, dar fără să reuşească să preia conducerea. În ultimele secunde ale sfertului trei, Drungilas a înscris de sub panou, iar diferenţa dintre cele două echipe a fost de 10 puncte, 57-47.

În ultimul act al partidei, ,,studenţii” şi-au asigurat calificarea, iar cu trei minute înainte de final tabela arăta 72-60 în favoarea acestora. BCMU Piteşti a redus din handicap, dar fluierul final le-a adus victoria clujenilor, 74-66, care s-au calificat în semifinalele Cupei României.

Mâine, 12 februarie, de la ora 20:00 U-BT va juca în semifinale împotriva formaţiei BC SCM Timişoara, echipă care i-a eliminat pe baschetbaliştii de la BC SCU Sibiu. CSM CSU Oradea şi CSM Steaua Bucureşti Eximbank se vor întâlni în prima semifinală a Cupei României, care va începe mâine la ora 17:15.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*