„U” Cluj 2, victorie fără emoţii la Dej. „Studenţii” au dat trei goluri din penalty, în ultimul meci acasă pentru CFR din acest sezon

Universitatea Cluj 2 nu s-a mai împiedicat astăzi la Dej, în meciul cu CFR, aşa cum a făcut-o la Viile Dejului, în urmă cu patru etape.

Tinerii jucători ai lui Călin Sălăgean, lipsiţi de aportul lui Flavius Budin, accidentat, s-au impus cu 4-0, pe un teren care a fost adversarul principal al ambelor echipe.

Oaspeţii au marcat trei din cele patru goluri prin lovituri de la 11 metri, toate fiind transformate de Berinde. Vlad Marin a înscris celălalt gol al lui „U” 2, care a mai bifat trei puncte importante în clasament.

De partea cealaltă, CFR-iştii din Dej au ajuns la patru înfrângeri consecutive după plecarea antrenorului Darius Boldor, toate venite fără gol marcat. Alb-vişiniii au jucat cu “U” 2 pentru ultima oară pe teren propriu în acest sezon, CFR-ul având două deplasări şi o victorie la „masa verde” cu Viitorul Mihai Georgescu până la finalul campionatului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*