„U” Cluj a făcut scor în a doua deplasare consecutivă. Opt goluri marcate la Brăila, în duelul echipelor cu 100 de ani de existenţă

foto: facebook/dacia unirea braila

Universitatea Cluj nu a avut deloc emoţii în meciul cu Dacia Unirea Brăila, jucat în deplasare astăzi la prânz, şi câştigat cu 8-0.

„Studenţii” au dat gol după doar cinci minute pe terenul ultimei clasate, în duelul echipelor din Liga a II-a care sărbătoresc Centenarul în acest an, şi s-au apropiat la un singur punct de locul doi în clasament.

Jucătorii lui Bogdan Lobonţ au defilat în prima parte a meciului de la Brăila, exact aşa cum au făcut-o şi cu Daco-Getica, în urmă cu două etape. În faţa unei formaţii resemnate cu gândul retrogradării, clujenii au făcut spectacol.

Din ocaziile create, „doar” de patru ori au reuşit să marcheze Universitatea în primele 45 de minute, trei dintre goluri aparţinându-i lui Dorin Goga. Atacantul clujenilor a centrat decisiv şi la prima reuşită, a lui Cordoş cu capul, din minutul 5. Goga a punctat în minutele 13, 39 şi 40, iar soarta celor trei puncte era decisă încă de la pauză.

Fără să mai forţeze în partea secundă, Universitatea a înscris pentru 5-0 prin Norbert Janos la 10 minute de la reluare, după care Goga şi Gavra, ultimul cu o dublă, au bifat cea mai clară victorie a Universităţii în acest campionat. Ardelenii rămân în clasament pe locul care asigură barajul de promovare, dar s-au apropiat la un singur punct de poziţia secundă, ocupată acum de Chindia Târgovişte.

Dacia Unirea Brăila

Au mai intrat: Sahru, Mihalcea, Robu. Antrenor: Florentin Petre

“U” Cluj

Au mai intrat: Ursu I., Telcean, Pârvulescu. Antrenor: Bogdan Lobonţ

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*