“U” Cluj a pierdut şi cu ICIM Arad. A fost un meci cu răsturnări spectaculoase, dar care a adus a opta înfrângere pentru “studente”

Universitatea Cluj a suferit un nou eşec în Liga Naţională de baschet feminin, 81-86 (19-19, 18-28, 34-19, 10-20) cu ICIM Arad, după o partidă în care ambele echipe au avut perioade de dominare.

Meciul din Sala Sporturilor “Horia Demian” a fost echilibrat în primele 10 minute, după care arădencele s-au distanţat treptat în ultima parte a sfertului secund, intrând cu 47-37 în pauza mare.

Elevele lui Dragan Petricevic au avut, apoi, un sfert trei de excepţie, reuşind să revină de la minus 13 , în ultimele 10 minute intrând chiar cu cinci puncte avans, 71-66. Clujencele s-au distanţat apoi la opt puncte, cu opt minute rămase de jucat, însă au mai înscris doar cinci puncte în timpul rămas, iar arădencele au profitat din plin de imprecizia la finalizare a gazdelor.

ICIM-ul a avut nervii mai tari pe final şi s-a impus cu 86-81, Universitatea bifând al optulea eşec din cele 11 meciuri disputate până acum în Liga Naţională, următorul joc fiind programat în 13 ianuarie.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*