„U” Cluj a pierdut şi cu Zalăul, iar Gheorghe Tadici are un sfat: „Să joace cu aceeaşi determinare şi în alte meciuri”

Universitatea Cluj a încheiat turul Ligii Florilor cu a 12-a înfrângere din 13 meciuri jucate, 24-28 (10-16) cu HC Zalău.

În ciuda handicapului valoric, dar şi după ce două jucătoare importante s-au accidentat, „studentele” au luptat până la final şi l-au impresionat pe antrenorul sălăjencelor, Gheorghe Tadici.

Acesta le-a felicitat pe jucătoarele lui Alin Bondar după meci, dar a fost şi deranjat de faptul că, în opinia sa, clujencele nu au luptat la fel şi în alte meciuri.

„Echipa clujeană a avut o atitudine foarte bună, şi-a dorit mult. Din păcate, nu au jucat şi în alte meciuri cu aceeaşi determinare. E important să nu retrogradeze, şi nu cred că se va întâmpla acest lucru, dar trebuie să aibă aceeaşi determinare pe care o au şi în meciurile cu Zalăul. Ele doar aici s-au cam mobilizat şi era foarte bine dacă o făceau şi până acum. Puteau să aibă vreo 12 puncte”, a spus Tadici.

„U” Cluj a încheiat cu doar trei puncte turul Ligii Florilor şi nu e ultima în clasament doar datorită golurilor mai multe marcate decât Rapidul.

„Am pierdut cele două jucătoare, Diana Lazăr şi Macarena Gandulfo, dar fetele s-au bătut, şi-au dorit şi au încercat să întoarcă scorul. Au câştigat a doua repriză, dar nu a fost destul”, a declarat, în schimb, antrenorul clujencelor, Alin Bondar, căruia fanii i-au cerut din nou demisia după meci.

„U” Cluj va începe returul tot pe teren propriu, în 26 ianuarie, cu Gloria Buzău.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*