U Cluj a terminat turneul din Antalya cu o victorie, două egaluri şi două eşecuri

Sâmbătă, echipa pregătită de Bogdan Lobonţ a revenit în ţară după un cantonament efectuat în Turcia, acolo unde a disputat cinci meciuri amicale, primul dintre ele, cu Cherno More Varna, întrerupt după primele 45 de minute din cauza unei furtuni, la scorul de 0-0.

După acest egal, clujenii au reuşit o victorie categorică, 4-1 cu Pyunik Erevan şi un egal, 1-1 cu Rad Belgrad. Succesul cu ocupanta locului 3 din primul eşalon armean i-a avut pe lista marcatorilor pe fostul dinamovist Axente, autor al unei duble, alături de Gavra şi Janos. Acelaşi Janos a marcat singurul gol al Universităţii în meciul cu echipa sârbă, după ce aceasta a deschis scorul.

Duelul cu bulgarii de la Montana a adus în teren o garnitură cu mulţi titulari menajaţi, astfel că vecinii de peste Dunăre au profitat şi s-au impus cu 2-0, ambele reuşite venind în a doua jumătate a reprizei secunde.

Ultimul meci al cantonamentului a fost cel cu uzbecii de la Navbahor, soldat cu un eşec la limită, scor 0-1, după un gol primit din penalty. Gruparea clujeană mai are în calcul un ultim amical înaintea reluării sezonului, cel mai probabil în weekend-ul viitor.

La nivel de lot, U Cluj a ajuns la un acord pentru transferul din vară al fundaşilor Andrei Răuţă de la Academica şi Vlad Motroc de la Daco-Getica. În schimb, săptămâna viitoare vor oficializa la Departamentul Competiţii al FRF mutările lui Axente, Ionuţ Ursu, Pârvulescu şi Prodan, în timp ce pentru Janos se aşteaptă cartea verde.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*