“U” Cluj a transferat o echipă întreagă. Al 11-lea jucător a venit din Italia şi a debutat cu Recea. Cine a plecat de la “U”

foto: fcuniversitateacluj.ro

Universitatea Cluj a intrat în săptămâna primului meci oficial al noului sezon.

“Şepcile roşii” vor juca vineri la Reşiţa, în deplasare, iar duminică au bifat şi ultimul joc amical, 3-0 cu ACS Comuna Recea.

În acest meci a evoluat şi românul de 19 ani Renato Imbrea, care a venit de la Venezia Primavera. Născut la Roman, Imbrea a plecat în Italia acolo unde a trecut şi pe la juniorii celor de la Udinese.

Fundaşul dreapta a devenit al 11-lea jucător transferat de “U” Cluj în această vară, “şepcile roşii” despărţindu-se şi de 14 fotbalişti.

Veniri la “U” Cluj: Jose Costa, Renato Imbrea, Carlos da Graça Kay”, Andre Ceitil, Pedro Mendes, Hugo Firmino, Inacio Miguel, Ricardo “Rafa” Miranda, Alex Pop, Victor Dican, Artur Crăciun.

Plecări de la “U” Cluj: Iulian Dinu, Andrei Cordoş, Laszlo Sepsi, Octavian Abrudan, Gabriel Giurgiu, Marius Coman, Alexandru Coman, Ionuţ Ursu, Octavian Ursu, Mircea Axente, Sebastian Chitoşcă, Răzvan Greu, Denis Hordouan, Iuliu Haţiegan

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*