„U” Cluj, derby pentru evitarea ultimului loc în clasament la Slatina: „E un meci în care nu prea avem scuze”

Liga Florilor programează, în acest mijloc de săptămână, o etapă intermediară, iar Universitatea Cluj, care a ajuns penultima în clasament, se va deplasa pe terenul ultimei clasate, CSM Slatina.

Teoretic, un meci fără multe probleme pentru „studente”, lotul clujencelor fiind peste cel al gazdelor din punct de vedere valoric, însă startul slab al Universităţii nu o face deloc favorită, însă, pe formaţia lui Alin Bondar.

Tehnicianul lui „U” este în faţa celui de-al treilea meci de la instalarea pe banca tehnică şi spune că nu are scuze dacă echipa sa va pierde şi această partidă, adversarele având un moral bun însă, după ce au obţinut etapa trecută, la Brăila, primul punct al sezonului.

„Este un meci foarte important pentru noi. Un meci în care nu prea avem scuze. Trebuie să luptăm, să sperăm și să credem din primul minut până în minutul 60. Ne dorim foarte mult un rezultat pozitiv pentru că avem o săptămână grea și ar fi o adevărată injecție cu moral pentru noi”, a declarat antrenorul Universităţii.

Meciul dintre CSM Slatina şi Universitatea Cluj se va disputa miercuri, de la ora 18:00, şi va conta pentru etapa a şaptea a sezonului.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*