„U” Cluj Luceafărul, performanţă în Spania. Clasare peste Barcelona, Manchester United sau Manchester City la un puternic turneu mondial

foto: facebook/academia u cluj luceafarul

Academia „U” Cluj Luceafărul a impresionat la un puternic turneu amical disputat la finalul săptămânii trecute în Spania.

Grupa 2005 a ajuns până în semifinalele „Turneului Internaţional Mediteranean”, organizat în două localităţi din apropierea Barcelonei.

Formaţia pregătită de Stan David şi Gigi Vînău au câştigat cu victorii pe linie grupa L din care a făcut parte şi s-a calificat în şaisprezecimile de finală.

Acolo, micii clujeni au trecut cu 4-1 de japonezii de la Taguchi, iar în optimi s-au impus în faţa spaniolilor de la Llagostera, scor 2-0 Ajunsă în sferturi, „U” Cluj Luceafărul a învins-o cu 1-0 şi pe FC Porto, doar că în meciul din semifinale, disputat în aceeaşi zi împotriva ucrainenilor de la Şahtior Doneţk, românii au fost învinşi, scor 0-4.

Totuşi, pentru „U” Cluj Luceafărul rămâne performanţa calificării în semifinale, într-o competiţie în care au participat 64 de echipe din lume. Barcelona, PSV Eindhoven, Manchester United, Manchester City sau New York SC sunt doar câteva dintre echipele care au terminat sub clujeni în clasamentul final lagrupa 2005.

Turneul la această categorie de vârstă a fost câştigat de Espanyol Barcelona.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*