„U” Cluj Luceafărul, turneu la Abu Dhabi. Detalii despre competiţia care trimite câştigătoarea la academia celor de la Manchester City

foto: citycupabudhabi.com

Academia „U” Cluj Luceafărul va participa la „Abu Dhabi City Cup 2018”, turneu organizat în capitala Emiratelor Arabe Unite.

Competiţia se va disputa în 23 şi 24 martie şi este organizată de către sponsorul principal al echipei Manchester City, liderul detaşat din Premier League.

Vor exista formaţii la patru categorii de vârstă, U8, U10, U12 şi U14, care vor veni din toate colţurile lumii. „U” Cluj Luceafărul a fost invitată la această competiţie şi va participa cu grupele 2004 şi 2005, ultima evoluând şi la Campionatul Mondial de la New York, disputat anul trecut.

„Abu Dhabi City Cup” va fi la a doua ediţie, iar echipele câştigătoare de la fiecare categorie de vârstă pot visa la marele premiu. Se va organiza o tragere la sorţi, iar formaţia care va ieşi din urnă va merge în vizită la celebra academie de fotbal a clubului Manchester City, toate costurile urmând să fie suportate de către clubul englez.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*