“U” Cluj, victorie cu Unirea Dej şi calificare în turul 4 al Cupei României. Tamaş a revenit pe teren, israelianul Segev a debutat

Universitatea Cluj a câştigat, 2-0, meciul cu Unirea Dej, din turul trei al Cupei României.

Cu o echipă experimentală, dar şi cu Tamaş revenit după operaţia la menisc, “şepcile roşii” au forţat exact atât cât a trebuit pentru a se califica mai departe.

“U”-iştii au fost oaspeţi pe Cluj Arena, dar acest lucru s-a văzut doar pe hârtie. Jucătorii lui Costel Enache au controlat încă din start ostilităţile, iar Taub a deschis scorul în minutul 19. Alex Pop a lovit apoi bara cu un şut spectaculos, iar dejenii au fost şi ei periculoşi la şutul lui Ciocan, respins de vetereanul Vâtcă.

Partea secundă a debutat cu intrarea lui Tamaş, revenit după operaţia suferită în urmă cu o lună, dar şi cu golul lui Alex Pop, din minutul 49. După această reuşită, clujenii s-au jucat cu ocaziile. Acelaşi Pop, dar şi Ribeiro, Barbu sau Ştefănescu au trecut pe lângă majorarea scorului. Cea mai mare şansă a irosit-o Gavra, în minutul 62, care a ratat o lovitură de la 11 metri obţinută tot de el.

Unirea a avut şi ea o bară la şutul lui Andrei Pop, iar “U” Cluj, pentru care a debutat şi cea mai nouă achiziţie, israelianul Yaniv Segev, a câştigat cu 2-0. Clujenii s-au calificat în turul patru al Cupei României, acolo unde se va juca peste două săptămâni.

Unirea Dej

Au mai intrat: Pop B, Giurgean, Lucan, Peter, Mate. Antrenor: Dragoş Militaru

“U” Cluj

Au mai intrat:Tamaş, Morar, Ştefănescu, Barbu, Dican. Antrenor: Costel Enache.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*