„U” Cluj vrea o colaborare cu Viitorul lui Hagi pentru aducerea de jucători. Sabău: „Vrem un acord pe termen lung. O să avem o discuţie”

Universitatea Cluj a terminat turul Ligii a III-a la patru puncte în faţa locului secund în clasament, iar promovarea pare că nu le mai poate scăpa “şepcilor roşii”.

Clujenii au anunţat că vor să pregătească încă din această iarnă parcursul pentru Liga a II-a, iar principalul obiectiv pare să fie aducerea de jucători de la academia lui Gheorghe Hagi.

Managerul lui „U”, Ioan Ovidiu Sabău, a anunţat că va avea o discuţie cu fostul său coleg din Generaţia de Aur imediat după finalul partidelor din Liga I în 2017 şi speră să pună bazele unui proiect de colaborare pe termen lung.

„Sunt interesat de jucători de la Viitorul. Împreună cu conducerea am hotărât să avem o discuţie în această privinţă, în momentul în care se va termina campionatul, să vedem ce putem aduce de la Hagi. Sper să găsesc un acord cu el, dar pe un termen lung, nu pe un an sau un an şi jumătate. Hagi are foarte mulţi jucători talentaţi, tineri, instruiţi, cu foarte multe meciuri puternice în picioare, internaţionale. Noi va trebui să lucrăm din iarnă la proiectul, la bugetul a ceea ce înseamnă Liga a II-a. Poate o să spuneţi că e prea devreme, pentru că nu am promovat încă, dar jucătorii pe care îi avem şi ce s-a întâmplat până acum îmi dă dreptul să mă consider favorit la promovare”, a declarat, marţi dimineaţa, Ioan Ovidiu Sabău.

Universitatea a reînceput antrenamentele astăzi, iar de sâmbătă va intra în vacanţă, primul meci oficial fiind programat în 3 martie 2018.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*