U Craiova 1948 SA este campioană, Rapid a promovat şi ea, Mioveni are barajul asigurat

Penultima etapă a play-off-ului a lămurit mai multe necunoscute ale actualei ediţii de campionat a eşalonului secund. Dacă victoria celor de la AFK Csikszereda pe terenul Dunării Călăraşi le-a mai dat ciucanilor o speranţă pentru prinderea ultimului loc de baraj, în schimb egalul dintre ASU Poli şi CS Mioveni a fost decisiv pentru trei echipe.

Astfel, ASU Poli a ratat orice şansă matematică de a mai prinde barajul pentru promovarea în Liga 1, în timp ce Mioveniul nu mai poate pierde locul 3 în clasamentul play-off-ului şi va merge la baraj. De egalul celor două a profitat Fotbal Club Rapid, care a obţinut promovarea matematică încă de dinaintea meciului cu U Craiova 1948.

Ultimul meci al etapei a noua s-a disputat între primele două clasate, pe terenul CNAF Buftea, acolo unde U Craiova 1948 SA s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la Fotbal Club Rapid, prin tripla lui Claudiu Bălan, onoarea gazdelor fiind salvată de Adrian Bălan de la punctul cu var. Cu victoria obţinută luni, gruparea din Craiova şi-a asigurat titlul de campioană pentru ediţia 2020-2021 a eşalonului secund.

Rezultatele şi marcatorii etapei a noua din play-off:

AFC Dunărea 2005 Călăraşi – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 0-2 (0-0)
Bogdan Şandru (51 – aut.), Bogdan Rotar (60)

ACS ASU Politehnica Timișoara – CS Mioveni 2-2 (1-1)
Petre Ivanovici (16), Alin Ignea (56) / Szilárd Vereş (26), Guilherme Garutti (76)

Fotbal Club Rapid – – U Craiova 1948 SA 1-3 (0-2) (foto)
Adrian Bălan (62 – pen.) / Claudiu Bălan (21, 45, 68)

Articol scris de Mihai ANDRIEŞ

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*