Uhrin jr: „Am jucat bine, dar nu am avut noroc”

Dinamo a suferit un nou eșec în Liga 1 chiar în fața echipei pe care a bătut-o ultima dată în Liga 1, în urmă cu 12 runde. UTA și-a luat revanșa în cel mai bun moment posibil în fața „câinilor roșii” și pun trei puncte imense în direcția îndeplinirii obiectivului.

Revenind la Dinamo, Dusan Uhrin și-a lăudat jucătorii la finalul partidei din această seară. „Sunt supărat, am jucat bine, dar nu am avut noroc și nu am înscris. Din punct de vedere fizic, cred că am făcut maxim din ceea ce puteam, dar ca să câștigăm trebuie să dăm gol. Trebuie să fim mai buni și să marcăm goluri. Trebuie să-mi recuperez jucătorii după acest efort, pentru că în câteva zile jucăm din nou. Eu cred că ne vom întoarce la 360 de grade, vom da maxim și vom face puncte. Am venit să ajut Dinamo și voi da totul pentru asta”, a spus antrenorul ceh al lui Dinamo, care a vorbit și despre internaționalul de tineret, Mihai Eșanu: „Va mai lipsi, vom vedea cât, dar nu asta e problema. Avem jucători care pot da maxim în cele 90 de minute”. 

Vineri, Dinamo joacă la Mediaș, împotriva fostei echipe a lui Dusan Uhrin jr. „Voi încerca să dau totul pentru Dinamo, nu mai am niciun sentiment pentru Gaz Metan”, a lămurit tehnicianul „câinilor”.

Dinamo rămâne într-o situație foarte grea, pe locul 14, cu doar 15 puncte, poziție ce duce la barajul pentru menținerea în Liga 1. Dinamo își poate salva sezonul prin calificarea în finala Cupei României. În prima manșă din semifinale, echipa condusă atunci de Gigi Mulțescu a pierdut în fața Astrei Giurgiu, scor 0-1.

0
0

Articolul Uhrin jr: „Am jucat bine, dar nu am avut noroc” apare prima dată în Sportarad.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*