Mesajul Catalinei Ponor, dupa retragerea definitiva! VIDEO cu ultimele momente din ultimul concurs

UPDATE / „Abierto Mexicano de Gimnasia” a fost ultimul concurs de gimnastica din cariera Catalinei Ponor. Constanteanca a postat, duminica dimneata, un mesaj emotionant pe contul personal de Facebook, dupa ce a cucerit ultimele trei medalii: aur la sol si la barna, si argint la individual. Multipla medaliata olimpica a multumit tuturor celor care au sustinut-o de-a lungul timpului, dar si antrenorului, care a pregatit-o timp de 15 ani.

stirea intiala …

Catalina Ponor a avut parte in acest week-end de ultima sa competitie oficiala, avand in vedere ca deja si-a anuntat retragerea din acest sport inca din luna octombrie.

Ponor a evoluat la Mexico City in sala „Juan de la Barrera”, intr-o gala internationala de gimnastica, alaturi si de alte nume mari ale acestui sport, la peste 11000 de kilometri distanta de Romania.

Constanteanca a facut spectacol si a cucerit doua medalii de aur la sol si la barna si un argint la individual.

Tripla campioana olimpica, octupla campioana europeana, participanta la trei editii ale JO, Ponor are in palmare 23 de medalii, 5 la JO, 5 la CM si 13 la Europene, singurul titlu major care ii lipseste fiind acela de campioana mondiala.

Anul retragerii, 2017, i-a adus titlul de campioana europeana absoluta chiar la ea acasa, la Cluj Napoca, in proba de la barna.

La 30 de ani, Catalina si-a anuntat retragerea dupa Mondialele de la Montreal, acolo unde nu a reusit calificarea in nicio finala.

Nascuta la Constanta, Ponor a inceput gimnastica la 4 ani, avand o cariera impresionanta in cei 26 de ani pe care i-a dedicat acestui sport.

The post Mesajul Catalinei Ponor, dupa retragerea definitiva! VIDEO cu ultimele momente din ultimul concurs appeared first on Sport Total FM.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*