ULTIMA ORĂ! Ce boală a declanşat vaccinul anti-Covid-19. Descoperirea care aruncă totul în aer …

ULTIMA ORĂ! Ce boală a declanşat vaccinul anticoronavirus. Descoperirea care aruncă totul în aer …

S-a aflat ce boală a declanşat vaccinul anti-Covid-19, de la AstraZeneca.

Antalya cu avionul din Baia Mare si Cluj!

Care este starea de sănătate a voluntarului. AstraZeneca era considerată compania care e cel mai aproape de a dezvolta un vaccin anti-Covid, însă studiul vaccinului a intrat în impas.

Oferta de nerefuzat: Hotel Barátság Hajdúszoboszló

ATP Motors ofera clientilor o gama variata de produse si servicii de calitate

Mai exact, AstraZeneca a oprit studiul clinic după ce un participant s-a îmbolnăvit grav cu o „boală neexplicată”.

Compania nu a oferit până acum mai multe detalii, cert e că procesul s-a îngreunat și mai mulți voluntari s-au retras din studiile clinice.

O femeie vaccinată experimental anti-Covid s-a îmbolnăvit grav

Cu toate acestea, CNN a obținut un raport intern din interiorul companiei AstraZeneca, prin care se arată ce a pățit, mai exact, voluntarul misterios.

Conform datelor obținute, voluntarul care s-a îmbolnăvit grav e o femeie de 37 de ani, sănătoasă. A ajuns să fie spitalizată în 5 septembrie după ce a primit a doua doză de vaccin și a făcut mielita transversă.

Potrivit liberaturii de specialitate, mielita transversă este o inflamaţie a coloanei vertebrale. Ţinta ei este materialul izolator care acoperă fibrele celulelor nervoase. Mielita transversă poate conduce la afectarea coloanei vertebrale, afectând simţurile din spatele rănii.

Semnalele nervoase au o transmisie întreruptă datorită mielitei transverse, care po cauza durere sau alte probleme senzoriale, slăbiciune sau paralizie a muşchilor, sau disfuncţii ale vezicii urinare sau a intestinelor.sursa

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

*